sunnuntai 7. elokuuta 2011

last saturday...

Viimeinen lauantai, tosiaan loma alkaa olla tosi vähissä ja niin inhottavalta kun se kuulostaakaan niin pian istutaan taas koulun penkillä ja ainakin yritetään opiskella...

Lähettiin tänään Terhin ja Nooran kanssa Sofille viettämään aikaa ja Sofi teki meille ihan älyttömän hyvää kanasalaattia, vaiks oltiinki Terhin kanssa syöty meillä jo aiemmin ni oli pakko syödä kun se salaatti oli NIIIIN hyvännäköstä ! :)

                 Myöhemmin iltapäivällä katottiin pari tuntia muumi videoita ja lakattiin kynsiä ym kaikkea kivaa ja rentoa.
Terhi lakkailee kynsiä :)



Päätettiin sitten viellä Sofin kanssa leipoa mansikkapiirakkaa, joka ei nyt aivan täydellisesti onnistunut mutta oli se ainakin hyvää ! :)

Kaks tumpeloä keittiössä, eiku....

Sofi :)

NAM NAM<3
Ei se piirakka maultaan pahaa ollut mutta ulkonäkö ei ehkä ollut niin kehuttava... 

 Lähettiin sitten Jennan ja Krisun kanssa sieltä Sofilta kohti keskustaa ja nähtiin Jassu, Anna ja Pinja. Lähettiin ekaksi jokirantaan mutta sieltä sitte Samppiksen mäkeen.
Istuskeltiin siinä näköalapaikalla ku näkyviin ilmestys redbull-mainosauto, saatiin sitte ku tilauksesta redbullit ja päästiin vielä kuvaan, jeejee... No ehkei kuitenkaan niin erikoista mut kyllä se redbull kelpas :)

Sofi, Noora, Mikko, Terhi ja Tommikin tuli myöhemmin paikalle ja istuttiin siellä jonkun aikaa ennen ku lähettiin Terhin kanssa meille kotiin :)

-Pia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommettia: