maanantai 8. elokuuta 2011

Seikkailujen sunnuntai



Nähtiin tänään tooooooosi pitkästä aikaa Nooran kanssa ja oltiin jo etukäteen sovittu että päämääränä on paikka jossa käytiin enemmänkin pieninä eli niin kutsuttu pato.
Pyöräiltiin sinne ja käytiin kaikki vanhat paikat läpi ja pari kuvaakin tuli siinä ohessa räpsittyä ennen kun alko sataa...

tuitui<3
"mites mä mahdan päästä alas tästä?"
Padolta alkaa olla koossa myös joukko monenlaisia muistoja, sillä ollaan käyty siellä 4 vuoden ajan muutaman kertaa vuodessa. Paikka on niin ihanan rauhallinen ja nätti, lammesta kasvaa ulpukoita ja muutenkin joka paikassa on paljon vesikasveja sekä kukkasia, nähtiin myös joutsenemo ja poikanen.
heheheee
Mulla ei nyt ole valitettavasti yhtäkään kuvaa siitä kun käytiin siellä vesimyllyn ladossa ja paras oli kaatosateen alkaessa kun paikalle tulivat ensin kaksi pyöräilijää ja seuraavaksi vielä joku mies.
Piileskeltiin siellä sitten niitä ja kuunneltiin historiallista kertomusta rakennuksen historiasta, öö jippiijaijee... ja lopulta joku niistä huomas Nooran ja tuli siihen kulmalle sanomaan "moimoi" ja hetken päästä huikkasi vielä: " olkaa ihan rauhassa" Siinä vaiheessa revettiin nauruun ja laskeuduttiin tuttuja reittejä alempaan kerrokseen ja ulos.... Tuli mieleen vanhat hauskat ajat, spaissarit... :)
"missä kaikki vesi?"

 Päätettiin sitten loppujen lopuksi keksiä jotain uutta siinä sateessa ja kiivettiin ja kavuttiin sisälle autiotalon rikotusta ikkunasta. Meijän oli tarkotus jo viime kesänä käydä talossa, mutta sinne on hiukan hankalaa kiivetä mutta nyt sitten saatiin sekin aikaseksi. 
Näin sitä kiivetään :)
Talossa oli aika vähäsesti huonekaluja mutta ainaki ihan kunnollinen soffa löytyi :)
Tässä tytössä on sitä jotain, pus<3
Illalla mentiin vielä Terhin kanssa kesäteatteriin kattomaan Risto Räppääjää kun äitillä oli sinne vapaaliput. Osoittautui aika pitkäveteiseksi ja hidaskulkuiseksi, mutta väliajan jälkeen tuli jotain silmänruokaa ja mielenkiintoa herättävää ku lavalle tuli hyvännäköinen mies näyttelijä ;) puhuttiin Terhin kanssa molemmat mitenkä hyvännäköinen se näyttelijä ois ollut ilman pitkiä hiuksia XD
Rakastan sua<3

- Pia-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommettia: